• VOOR 14:00 BESTELD, VOLGENDE WERKDAG IN HUIS,
  UITGEZONDERD ORDERS MET CLUBLOGO
 • GRATIS VERZENDING VANAF 75 EURO ????????????????????????
  GRATIS VERZENDING VANAF 125 EURO ????????????????????????????????????????????????
 • 30 DAGEN BEDENKTIJD
 • Garantie & retouren

  Mocht u niet tevreden zijn met uw geleverde producten, dan kunt u de ongebruikte producten in hun originele verpakking en labels binnen 30 dagen terug sturen voor een volledige terugbetaling. Gepersonaliseerde artikelen kunnen niet geretourneerd worden. De verzendkosten van de retourproducten worden uitsluitend terugbetaald wanneer de verkeerde producten gestuurd zijn. De verzending van retourproducten is uw eigen verantwoordelijkheid. Pas na tekening van ontvangst door één van onze werknemers vallen de producten onder onze verantwoordelijkheid. Na inspectie van de producten verwerken wij de terugbetaling via het rekeningnummer dat gebruikt is voor de aanschaf. Alle tekortkomingen in uw bestelling moeten binnen de 30 dagen gecommuniceerd zijn met ons.

  Aankopen niet ouder dan 30 dagen, vergoeden we volledig op onze kosten, mits nog in nieuwstaat;

  Retouradres:

  Canterbury Benelux RETOUREN,
  Storkstraat 10,
  2722 NN Zoetermeer,
  Nederland

   

  Ondeugdelijke Goederen

  Alle Canterbury goederen hebben een garantie van 2 maanden. Wanneer een product beschadigd wordt geleverd of gebreken vertoond bij normaal gebruik verzoeken we u een van de volgende stappen te nemen:

  Uitsluitend wanneer u uw zending vergezeld met het ordernummer, beschrijving van eventueel mankement en uw contactinformatie kunnen wij uw retourproduct in behandeling nemen. Verzending van het retourproduct is uw eigen verantwoordelijkheid tot dat het bij ons afgeleverd wordt.